Pontos, gyakorlatias, megoldás-orientált
Pontos, gyakorlatias, megoldás-orientált

Könyvvizsgálat


A PKF International neve jól ismert a nemzetközi pénzügyi világban, könyvvizsgálói véleményünk a pénzügyi kimutatásokról meggyőző bizonyosságot ad a befektetők és hitelezők számára.

Tovább

Adótanácsadás


A PKF nemzetközi hálózatának magasan képzett szakemberei segítségével a határokon átívelő tranzakciók esetében is a helyi sajátosságoknak és az egyedi igényeknek legmegfelelőbb tanácsot adjuk.

Tovább

Bérszámfejtés


Portfoliónkban megtalálhatóak az alacsony létszámú, általános munkarendben foglalkoztató munkáltatók mellett a többszáz fős, egyenlőtlen munkaidőben, munkaidőkeret alkalmazását választó munkáltatók is.

Tovább

Könyvelés


Szakmailag magasan képzett csapatunk jelentős tapasztalattal bír nemzetközi cégek magyarországi leányvállalatainak, fióktelepeinek könyvelésében, amelyet adott esetben más országban lévő társirodáink is támogatnak.

Tovább

Számviteli tanácsadás


Számviteli szakembereink tanácsadást nyújtanak a jogszabályi megfelelősség biztosításában, szabályzatok elkészítésében vagy felülvizsgálatában, az új gazdasági események könyvelési és adminisztrációs kezelésében.

Tovább

Transzferárazás


Adócsoportunk jelentős tapasztalatokat szerzett az elmúlt évtizedben transzferár-dokumentációk terén, úgy belföldi, mind nemzetközi ügyletekre vonatkozóan, és ebben Önnek is segíthetünk.

Tovább

Munkaerő kölcsönzés


A munkavállalók foglalkoztatása során teljes körű munkaügyi, adóügyi és bérszámfejtési adminisztrációt végzünk, csökkentve ezzel a partnercég adminisztrációs terheit és költségeit, illetve biztosítva a jogszabályi megfelelést.

Tovább

Expat szolgáltatások


Kezeljük a külföldi munkavállalók esetében jelentkező számos speciális bejelentési kötelezettséget, illetve regisztrációs és adminisztrációs feladatot, melyek jelentős többletmunkát rónának fel ügyfeleink HR-es munkatársainak.

Tovább
 

Iratkozzon fel szakmai hírlevelünkre


Hírlevelünkből rendszeresen értesülhet a legújabb szakmai hírekről, és megkapja szakmai elemzéseinket, kiadványainkat.


Magyar