Nyitott pozícióink

Mit érdemes tudnod a PKF-ről?

A PKF egy független tanácsadó irodákból álló nemzetközi hálózat, melynek hazai képviselete számviteli, könyvvizsgálati, bérszámfejtés, HR adminisztráció és adótanácsadási szolgáltatásokat nyújt főként nemzetközi cégeknek és vezető magyar nagyvállalatoknak.

Gyakorlatias, megoldás orientált megközelítéssel dolgozunk, célunk, hogy segítsünk ügyfeleinknek eligazodni a komplex kérdésekben is egyszerűen, nem engedve kompromisszumot a szolgáltatás minőségéből.

Aktuális ajánlataink

Semi-senior könyvelő

Továbblépnél a következő szintre, de még szükséged lenne szakmai és vezetői ismereteid bővítésére?

Könyvelési üzletágunkba keresünk medior szintű munkatársat, ahol érdekes, komplexebb számviteli esetekkel szerezhetsz tapasztalatot, miközben hosszútávon, stabil környezetben dolgozhatsz.

Megtekint


Senior könyvelő

Könyvelési üzletágunkba keresünk munkatársat, ahol különböző iparágakból érkező szakmai érdekességekkel találkozhatsz, miközben hosszútávon, stabil környezetben dolgozhatsz.

Tapasztalatodat felhasználva önálló megoldásokat próbálhatsz ki egy támogató közegben és a tudásodat is megoszthatod a lelkes juniorokkal.

Megtekint


Junior könyvelő

Ha számvitelen végeztél és szeretnél hasznos tapasztalatot szerezni nemzetközi ügyfelekkel, akkor olvass tovább! Számviteli szolgáltatásokat nyújtó, 20 fős támogató szellemű csapatunkhoz csatlakozhatsz, ahol innovatív könyvelési megoldásokkal találkozhatsz és fejlesztheted szakmai tudásodat. 

Senior kollégáink örömmel osztják meg a tapasztalataikat, nálunk valóban könyvelhetsz, nem csak "papírokat kell tologatni".

Megtekint


Junior könyvvizsgáló

Audit üzletágunkba keresünk munkatársat, ahol innovatív könyvvizsgálati megoldásokkal találkozhatsz, és a tapasztalt könyvvizsgálóinktól tanulva napról napra fejlődhetsz.

Csapatunk szívesen megosztja tudását veled és betekinthetsz a hazai és a nemzetközi könyvvizsgálatokba is. Olyan helyekre juthatsz el, ahová hétköznapi ember nem jut be!

Megtekint

Így működünk

Támogatjuk a fejlődésedet

Mindennapi fejlődésedet mentorok segítik, a szakmai angol oktatás házhoz jön. Továbbtanulnál? Ebben is támogatunk!

Csapatban lenni jó!

Szeretnénk, ha jól éreznéd magad nálunk, ebben segítségedre lesznek a csapattársak. Jófejek vagyunk, támogatjuk egymást.

Rugalmasak vagyunk

El kell intézned valamit vagy beteg a gyerek? Megoldunk mindent, ha időben és jó minőségben elkészülsz a feladataiddal, emiatt nem kell aggódnod. Home office-ban is dolgozunk, a csapatok által kitalált és kipróbált munkarendben.

Érdekes eseteket oldanál meg?

Szolgáltatóként mindig akadnak izgalmas kihívások, változatos ügyfélkörrel dolgozunk, KKV-tól a multicégig, magyar, nemzetközi, IFRS – lesz miből csemegézni!

Modern eszközök állnak rendelkezésedre

Laptopon dolgozunk, két monitorral, felhő alapú software-ekkel, a legtöbb pozícióhoz mobiltelefon is jár. Az irodát úgy alakítottuk, hogy minden a rendelkezésedre álljon a gördülékeny munkavégzéshez és a kellemes hangulathoz.

Megbecsüljük munkatársainkat

Nekünk is fontos, hogy a kompenzáció tisztességes legyen, rendszeres felülvizsgáljuk a fizetéseket, jogusult lehetsz éves bónuszra, valamint akár extra szabadnapokat is kaphatsz, hogy több időd legyen arra, amit szeretnél.