Junior könyvelő állásajánlat

Ha számvitelen végeztél és szeretnél hasznos tapasztalatot szerezni nemzetközi ügyfelekkel, akkor olvass tovább! Számviteli szolgáltatásokat nyújtó, 20 fős támogató szellemű csapatunkhoz csatlakozhatsz, ahol innovatív könyvelési megoldásokkal találkozhatsz és fejlesztheted szakmai tudásodat. Senior kollégáink örömmel osztják meg a tapasztalataikat, nálunk valóban könyvelhetsz, nem csak "papírokat kell tologatni".

Jelentkezem


Miért lehet számodra izgalmas ez a lehetőség?

Mert kíváncsiak vagyunk a véleményedre, nyitottak vagyunk a kreatív ötletekre, újdonságokra és megbecsüljük a munkatársainkat.

Nem vagyunk multi cég, mégis nagy ügyfelekkel, érdekes számviteli esetekkel foglalkozunk.

Kellemes környezetben, támogató, befogadó csapatban dolgozhatsz.


Mire számíthatsz, ha csatlakozol a csapatunkhoz?

Junior könyvelőként a számlák, bankszámla kivonatok könyvelését végzed, valamint az adatimporthoz szükséges fájlokat készíted el.

A rád bízott feladatokkal a senior munkatársak munkáját támogatod, cserébe ők mentorálnak téged, és megtanítanak a stabil alapokra, amelyekre később építhetsz.

Számítunk rád a KSH és MNB havi és negyedéves adatszolgáltatások elkészítésében és benyújtásában, valamint tapasztalatot szerezhetsz a bérszámfejtéshez szükséges adatok előkészítésében is. A havi és negyedéves általános forgalmi adóbevallásokel készítésével is megismerkedhetsz. Munkád során előfordulnak kisebb kihívást jelentő adminisztrációs feladatok is, de a napod nagy részét a sokkal izgalmasabb szakmai feladatok teszik ki. Emellett a nyelvtudásodat is fejlesztheted a napi szintű használat során.

Jelentkezem

Milyen körülményekre számíthatsz?

Örülnénk, ha teljes munkaidőben tudnál csatlakozni hozzánk, de rugalmasak vagyunk így, ha heti 30 órát tudsz vállalni, akkor egyeztessünk.

Mivel a csapat ezt találta a leghatékonyabbnak, hétfőtől csütörtökig az irodában dolgozunk, a pénteki napokat viszont home office-ban töltjük.

Az iroda a II. kerületben, Pasaréten, a Csévi utca 7/B szám alatti, saját kerttel rendelkező irodaházban található. Tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető, az 5-ös busz, valamint az 56-os és 61-es villamos megállója pár perc sétára található. Ha két keréken érkezel, a biciklit a belső udvaron biztonságosan tárolhatod. A környéken üzletek, bisztrók is elérhetők.

Milyen a leendő csapatod?

A csapat jókedvű, támogató és összetartó. Több junior is dolgozik nálunk, és a seniorok is jófejek.

A munka mellett szeretünk lazulni is, évente több alkalommal tartunk csapatépítő programokat, amelyen minden munkatársat szívesen látunk!

Jelentkezem

Mikor érdemes erre a lehetőségre jelentkezned?

Ha van már 1-2 év releváns szakmai tapasztalatod, és szeretnéd tovább fejleszteni a számviteli tudásodat.

Ha sok a kérdésed és égsz a vágytól, hogy valódi könyvelést végezz.

Ha nem ismeretlen számodra az Excel.

Ha angolul alapszinten magabiztosan elboldogulsz.

Mit érdemes tudnod a PKF-ről?

A PKF egy független tanácsadó irodákból álló nemzetközi hálózat, melynek hazai képviselete számviteli szolgáltatásokat nyújt főként nemzetközi cégeknek és vezető magyar nagyvállalatoknak. Gyakorlatias, megoldás orientált megközelítéssel dolgozunk, célunk, hogy segítsünk ügyfeleinknek eligazodni a komplex kérdésekben is egyszerűen, nem engedve kompromisszumot a szolgáltatás minőségéből.

 

Ami még felmerülhet benned

1Lehet hetente több napot otthonról dolgozni?
Az elmúlt két évben több típusú munkavégzést is kipróbáltunk a teljes home office-tól a különböző hibrid megoldásokig, és bár a technológia (a laptopok és a szoftverek) lehetővé teszik az otthoni munkavégzést, a csapat tagjai úgy döntöttek, hogy heti 4 napot az irodában töltenek, ez bizonyult a leghatékonyabbnak.
2Angolból írásban elboldogulok, de szóban nem vagyok magabiztos, így van esélyem?
Ha vállalod, hogy akár a PKF által kínált heti szakmai angolórákon, akár önszorgalomból rövid időn belül felhozod a szóbeli tudásodat arra a szintre, hogy az ügyfelekkel videómeetingen tudj kommunikálni, akkor igen.
3Az iroda kívül esik a belvárostól, mennyi idő megy el az utazással?
Az iroda épülete pár percre található a Széll Kálmán tértől, mind tömegközlekedéssel, mint autóval könnyen megközelíthető. A metró és a villamos kötött pályás, így a forgalom nem befolyásolja a menetidőt, autóval pedig könnyű parkolni, ráadásul díjmentes övezet. A reggeli kezdést illetően tudunk rugalmasak lenni, ha ez segít a bejutásban.
4Van dress code?
Nincs szigorú dress code, kényelmes, komfortos irodai öltözet javasolt, farmert is szeretünk hordani. Egy-egy ügyfél látogatás előtt jelezzük, ha elegánsabban kell megjelenni.
5Nem vagyok már harmincéves, emiatt nem ér hátrány?
Egyáltalán nem, a kor nem befolyásolja a pályázatot, sokkal inkább a megszerzett tapasztalat és az újításokra való nyitottságot értékeljük mind rendszerek, mind folyamatok tekintetében.

Szimpatikus volt, amit olvastál rólunk? Akkor jelentkezz még ma!

Minden pályázót 1 héten belül értesítünk. Kattints az ’Apply for This Job’ gombra az alábbi linken, add meg a neved, az elérhetőségedet, töltsd fel az önéletrajzodat, és készen is vagy!

Jelentkezem

Fekete Anett és a könyvelés csapata